Narcís Barrera: “tant de bo se salvi el Granollers i el Palamós”

Narcís Barrera

RAMON RIBAS | Si diumenge acabés la Lliga, el Palamós-Granollers cobraria un caire de dramatisme gegantí perquè un d’ells perdria la categoria. En aquests moments, els de Pitu Batlle són fora del descens (17ns amb 22 punts) mentre que el Granollers (18è amb 20 punts) trepitja els talons als palamosins. És cert que després caldrà estar atent als descensos compensats d’equips catalans de Segona B com, per exemple, els tres gironins que són a la part baixa: Peralada, Llagostera i Olot. Un dels protagonistes més destacats en la prèvia del transcendent Palamós-Granollers, és, sens dubte, Narcís Barrera, fins fa poques setmanes jugador del degà i que va viure una polèmica sortida del Palamós.

En la seva anterior etapa al degà, Narcís Barrera va ser acomiadat per telèfon, mentre que en aquesta ocasió, ha estat un dels damnificats de la mala primera volta amb Vicenç Fernández a la banqueta. El torderenc va marxar publicant una carta a les xarxes socials on mostrava el seu descontentament amb el comportament de la directiva de Joan Pau Pérez. Barrera desitja la salvació a tots dos equips, però, no és gens descartable que gironins i barcelonins es disputin en un aferrissat final de curs la preuada 17a plaça.

-Serà especial enfrontar-te a qui fa poques setmanes eren els teus companys?

-Sí, però sobretot ho és perquè torno a Palamós, un lloc on hi conservo molts sentiments, a més, m’estimo i aprecio a molts ex companys. Fins i tot en l’última jornada i com que porto 9 targetes grogues, vulguis o no, fa que juguis més condicionat per no perdre’t un partit així.

-Com creus que et rebrà l’afició?

– No em preocupa gaire, òbviament m’agradaria que em rebéssin bé perquè ho he donat tot per la samarreta del Palamós i ara entendran que en defenso una altra. Quan estigui jugant segur que no m’afectarà i després del partit quan arribi a casa i en el cas de que no m’hagin rebut bé, potser pensaré que no he fet les coses tan bé com pensava.

-Et reafirmes amb tot allò que vas escriure a la carta publicada a les xarxes socials?

-Sí, ho reafirmo tot, tot i que ara no tinc ganes de reobrir-ho, però, la meva manera de ser fa que jo hagi de dir aquestes coses perquè sinó no seria jo. Crec que ho havia d’explicar i no me n’arrepenteixo per res del món.

-Com creus que serà el retrobament amb el president?

-Amb el president ja m’hi he trobat i també amb molta part de la junta. Jo no tinc cap problema en saludar a ningú, en Joan Pau i la seva junta han fet coses bé i d’altres no. Jo respectaré el president del club del qual en sóc soci, ell va prendre una decisió que respecto i crec que ells haurien de fer el mateix amb mi com a soci i ex jugador.

-És molt complicat que marqui, però, ara mateix no el celebraria. És un partit en el qual ens hi juguem molt i no sé com actuaré en un moment de tanta efusivitat. Espero no celebrar-lo, però la gent del Palamós ja sap que sóc una persona molt impulsiva.

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *