La Casa Vincke obre les portes, aquest cop com a hotel

L’emblemàtic edifici de la Casa Vincke obre les seves portes com a hotel després que el seu propietari, Ramon Satorra, hagi fet les obres de condicionament i el Mas de Torrent l’hagi llogat durant 10 anys per a utilitzar-lo com a hotel.

La casa data de finals del segle XIX i fou construïda per un mestre d’obres de Palamós. Posteriorment s’afegeix el tercer pis destinat a les habitacions del servei, que altera substancialment la composició arquitectònica. Després de la guerra civil l’industrial comprà la casa (1940), ja que la seva havia estat destruïda en un bombardeig. S’ha conservat tal com era, l’únic que s’ha modificat és l’enrajolat del paviment. Tant la casa, recentment pintada, com el jardí estan molt ben cuidats.

El Pla General dissenyat l’any 1984 preveia l’expropiació de l’edifici per fer-hi serveis municipals. Sembla, però, que aquesta no tindrà lloc.

D’aquesta manera el Grup Mas de Torrent amplia la seva oferta hotelera a la comarca, sumant aquest hotel als existents a Palamós.

Des de la pàgina web que ja es pot visitar hem pogut comprovar que els preus són 100€ per l’habitació doble i cap amunt en funció de la categoria que t’interessi.

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *