El Palamós CF baixa a Primera Catalana, les reaccions, aquí!

RAMON RIBAS

La Tercera Divisió perd a un històric. El Palamós torna a patir un descens 7 anys després.

Fa onze anys, concretament un 15 de maig del 2011, entre les vinyes de Vilafranca del Penedès, el Palamós, aleshores dirigit per Jordi Condom empatava a un gol i deia adeu a la Tercera Divisió. El passat diumenge al Municipal del Sagnier i després de veure com el conjunt local remuntava un 0 a 2, els de Pitu Batlle van certificar el seu descens a Primera Catalana.

Va ser un cop dur, dolorós, trist i més per produir-se en l’any del 120è aniversari. Aquell Palamós de l’últim descens guarda algunes similituds amb l’actual, per exemple, dos tècnics destituïts (Ramon Monràs i Vicenç Fernández) i uns pèssim registres com a locals, fa 11 anys 3 victòries a casa, 5 empats i 11 derrotes i ara, a manca d’un últim partit a Palamós, 3 triomfs, 6 empats i 9 derrotes.

El capità palamosí, David Cano, era, sens dubte, un dels més afectats damunt la gespa del Sagnier després de la fatal combinació viscuda, derrota del seu equip (3 a 2) i victòria del Granollers a Figueres (0 a 1), segons el defensa central de Palamós “segurament diran que només és futbol però per qui ho sent de veritat, per qui hi dedica hores, per qui ho pateix i porta el Palamós a la sang, avui és més que futbol i és un dia trist”.

Molts problemes i entrebancs des del minut 1 que no feien pressagiar res de bo. L’ex Llagostera reconeix que “ha estat una temporada llarga i difícil, però estic orgullós dels qui han lluitat fins al final, dels companys, cos tècnic i de l’afició”. David Cano creu que “els jugadors, cos tècnic, l’afició, els treballadors del club, la directiva, tots, estem de pas i és per això que s’ha de lluitar pel degà perquè el club es l’únic que es queda”.

D’altra banda, Pitu Batlle que va agafar el rellleu de Vicenç Fernández en la segona joranada de la segona volta, no ha pogut complir amb la missió de salvar a l’equip. El tècnic de L’Escala, com tota l’expedició palamosina estava tocat després del descens, “estem molt tocats perquè el guió ha sigut duríssim”, l’ex entrenador del juvenil palamosí, va explicar que “no ens mereixíem aquest final tan dur, vam saber competir i no volíem morir d’aquesta manera”.

Per la seva banda, el president del club, Joan Pau Pérez, que viu la seva cinquena temporada a la presidència admetia com Cano, Batlle i tota la resta de la plantilla que “estic fotut”, seguidament el màxim mandatari palamosí analitzava el descens dient que “ha fallat una mica de tot, ha fallat la planificació, l’encert, la concentració en els partits, en fi, una bossa plena de coses dolentes ens ha explotat”. Joan Pau Pérez, reconeix que l’equip no ha acabat donant la talla i com a mostra un botó, l’equip de Pitu Batlle només ha sumat 4 punts dels últims 21, tot i això, Joan Pau Pérez admet que la revolució en forma d’altes i baixes va ser a fi de bé i que ho tornarien a fer, “els canvis que vam fer van ser els correctes i els tornariem a fer, això sí, potser els haguéssim fet abans”. El president palamosí diu que “entenc les crítiques de la gent i les recollim de manera constructiva”, Joan Pau Pérez, afirma que de cares a la temporada vinent “farem els canvis necessaris per intentar tornar a Tercera Divisió”, tot i ser conscient que “costarà molt i serà molt complicat tornar a pujar”.

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *