Catalunya decideix avui el seu futur

I la data ha arribat.

Fa uns dos mesos que es van convocar les eleccions per la data d’avui després de celebrar el referèndum el dia 1 d’octubre i posterior anada a Bèlgica de part del govern i altra es va quedar.

La ciutadania de Palmós està avui cridada a expressar la seva opinió per la constitució del Parlament de Catalunya pel que seran els propers quatre anys, o no. Hi ha un total de cinc col·legis electorals repartits pel municipi: La Vila, Vila-romà, l’Ajuntament, la Nau dels 50 metres i la Sala Polivalent de Pla d’es Pla.

Un total de 12923 persones exerciran el seu dret a vot en el municipi en les que són, sens dubte, les eleccions que marcaran el futur del País.

Càrregues policials, manifestacions multitudinàries de tots colors i llistes electorals nodrides de la societat civil han encapçalat els titulars des del dia 1 d’octubre, una data en que tot el món es va fer ressò de la radicalitat amb la qual determinats cossos policials van actuar.

Si un poder tenim els ciutadans és la d’expressar la nostra opinió i això és el que tenim el poder de fer avui. Us convidem a seguir el nostre twitter i pàgina al Facebook.

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *